Boka Sveriges mest IT- och teknikkunniga moderator

Boka Sveriges mest IT- och teknikkunniga moderator

En oberoende professionell moderator kan lyfta ett helt event – från en helt ok tillställning till succé.

Det är helt avgörande att välja en moderator som kan ämnet, kan ställa relevanta frågor, analysera, sammanfatta och allmänt lyfta nivån på ditt event.

Magnus Aschan är, högst troligen, Sveriges mest IT- och teknikkunniga moderator. Han har jobbat hela sitt yrkesliv inom IT-branschen, varav drygt 20 år inom IT-media, bland annat som chefredaktör på Computer Sweden och TechWorld.

Han har lång erfarenhet som moderator och talare och anlitas även ofta för att leda workshops. Magnus har alltid fokus på att deltagare och publik ska få ut så mycket värde som möjligt av ditt event eller din inspelning.

Som journalist är han van att intervjua och ställa rätt frågor vid rätt tillfälle och är omtyckt för sin förmåga att få alla att känna sig trygga på scen så att de kan leverera på topp.

Intressant? Börja med att skicka en bokningsförfrågan så tar vi det vidare därifrån.

💬
Tack för din absolut enastående insats som moderator under två verkligen hektiska och intensiva dagar. Jag är verkligen glad att mitt val föll på dig och att du accepterade 😊 – Liselotte Isacsson, VD, Inspirational (om Stockholm Tech Show 2023)
💬
Magnus ledde eventet med lugn, erfaren, varsam och professionell hand och fick såväl arrangör och besökare som talare att känna sig lugna och trygga, med förutsättningar att göra ett bra jobb. Precis som en bra moderator ska vara! – Katarina Strömberg, Eventchef, Foundry Nordics (tidigare IDG)
💬
Magnus är ett mycket talangfullt och fokuserat proffs som tar sitt jobb på allvar men ändå lyckas få jobbet gjort samtidigt som han har väldigt roligt: en sällsynt kombination i dagens hektiska affärsvärld. Jag hade nöjet att arbeta nära Magnus när han modererade eventet Next Generation Threats 2016 i Stockholm och Göteborg, ett IT-säkerhetsevent som fick rekordhöga poäng det året. Magnus är mycket professionell, han tar feedback som ett proffs och är kunnig om teknik. Han ifrågasätter situationer där han behöver fler svar och han ger dig ett rakt svar när du behöver ett. – Emmy Jonsson, Program Manager, IDG 
💬
Magnus Aschan gjorde ett fantastiskt jobb som moderator under CITE-konferensen där jag hade nöjet att facilitera en workshop för 200+ personer. Magnus ledde publiken på ett tryggt sätt och med ett leende såg han till att alla fick en fantastisk upplevelse genom att brygga övergångarna sömlöst mellan keynotes och såg till att jag som talare hade bästa möjliga förutsättningar. – Stefan Wendin, Hyper Island

Vill du veta mer? Skicka en bokningsförfrågan så tar vi det vidare därifrån.