.post-template p { text-justify: none; }

Om Teknikministeriet

Vi jobbar med några av världens mest framstående IT- och teknikföretag, som HPE, Ericsson och IBM. Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår expertis är att skapa redaktionellt material av högsta kvalitet och publicera det i rätt kanal för din målgrupp.

Vi försöker alltid skapa ett stort värde för dig, dina läsare och kunder.

Teknikministeriets Magnus Aschan har 20 års erfarenhet inom journalistik, teknik och digitala medier, bland annat som chefredaktör för TechWorld och Computer Sweden. Han är också en flitigt anlitad talare och moderator med stort teknisk kunnande.

Vi hjälper dig hela vägen till fler läsare, bättre event och ett större avtryck på marknaden.

Magnus Aschan är en flitigt anlitad moderator och programledare.

Om Magnus Aschan

Magnus Aschan är journalist, programledare och moderator med stor teknisk kompetens och kunnande inom publishing och digitala medier. Tidigare har han bland annat arbetat som chefredaktör för IDG-publikationerna TechWorld och Computer Sweden.

Med en bakgrund som testredaktör vid den numera legendariska datortidningen MikroDatorn har han gjort en resa från de minsta komponenterna till IT-lösningar i global skala.

2015 grundade han Teknikministeriet som hjälper företag och organisationer att nå ut med professionellt innehåll och smart marknadsföringsteknik.

På ministeriet jobbar vi också idéellt med att öka kunskapen om teknik och vetenskap i samhället och visa vilka fantastiska möjligheter de ger.

Magnus har över 20-års erfarenhet inom it-branschen och har bland annat hunnit med att jobba som systemutvecklare, it-chef, journalist och redaktör inom it-media.

Genom åren har han publicerat tusentals artiklar och fått en gedigen kunskap om branschen och övergripande teknologier. Han spenderar fortsatt en stor del av sin tid att lära nytt och förbättra sina kunskaper.