Om Teknikministeriet

Vi jobbar med några av världens mest framstående IT- och teknikföretag, som HPE, Ericsson och IBM. Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår expertis är innehållsproduktion inom IT och teknik. Anlita oss för att nå ut i digitala medier, journalistiska uppdrag, som programledare och moderator. Vi planerar och skapar redaktionellt material av högsta kvalitet – du väljer kanal att nå ut i.

Teknikministeriets Magnus Aschan har 20 års erfarenhet inom journalistik, teknik och digitala medier, bland annat som chefredaktör för Warp News, TechWorld och Computer Sweden. Han är också en flitigt anlitad talare och moderator med stort teknisk kunnande.

Vi hjälper dig hela vägen till fler läsare, tittare och besökare.

Magnus Aschan är en flitigt anlitad moderator och programledare.

Om Magnus Aschan

Magnus Aschan är journalist, programledare och moderator med stor teknisk kompetens och kunnande inom publishing och digitala medier. Idag är han chefredaktör på Warp News och har tidigare bland annat arbetat som chefredaktör för IDG-publikationerna TechWorld och Computer Sweden.

Magnus har över 20-års erfarenhet inom it-branschen och har bland annat hunnit med att jobba som systemutvecklare, it-chef, journalist och redaktör inom it-media.

Med en bakgrund som testredaktör vid den numera legendariska datortidningen MikroDatorn har han gjort en resa från de minsta komponenterna till IT-lösningar i global skala.

Genom åren har han publicerat tusentals artiklar och fått en gedigen kunskap om branschen och övergripande teknologier. Han spenderar en stor del av sin tid att lära nytt och förbättra sina kunskaper.

2015 grundade han Teknikministeriet som hjälper företag och organisationer inom it- och teknik att nå ut med professionellt innehåll.

Teknikministeriet jobbar också idéellt med att öka kunskapen om teknik och vetenskap i samhället och visa vilka fantastiska möjligheter de ger.

Det började med en Commodore 64. Några decennier senare är fortfarande tekniken Magnus Aschans stora passion. Här med Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson som skrivit boken Generation 64.