Vad vi gör

Vi är ett litet företag med stor erfarenhet av journalistik, digitala medier och innehållsproduktion. Teknikministeriets Magnus Aschan anlitas också ofta som moderator och programledare.

Strategi, produktion och analys

Med över 20 års erfarenhet av publishing och media för it-branschen är vi experter inom området. Här har vi vårt djup. Vi har omfattande teknisk kunskap och blykoll på målgrupperna.

Vår bredd ligger inom produktion av innehåll som träffar de här målgrupperna med god precision. Vi kan hjälpa dig igenom hela processen med:

  • 🧩 Rådgivning och strategi. Vi tar fram en contentstrategi, genomför workshops och förstudier. Vi hjälper dig med organisation, roller och processer.
  • 🛠️ Produktion. Vi producerar innehåll av hög kvalitet i många olika former: artiklar och blogginlägg, whitepapers och e-böcker, copywriting, inlägg för sociala medier, videoproduktion och foto samt både fysiska och digitala events och workshops. Vid behov tar vi in högklassiga frilansar som stöttar i produktionen.
  • 📊 Analys. Analys av målgrupper och behov, innehåll och sökmotoroptimering.

Vi är ämnesexperter som hjälper dig att nå din it- och teknikmålgrupp.

Vi hjälper dig att skapa innehåll av journalistisk kvalitet som dina nuvarande och blivande kunder värdesätter.

Våra tjänster hjälper dig till exempel att:

  • Skapa leads
  • Exponera ditt varumärke
  • Skapa experter
  • Positionera ditt företag
Vi hjälper dig att skapa innehåll av hög kvalitet, från nyhetsnotiser till whitepapers och e-böcker.

Vi vet vilken mix av media som funkar bäst och kan ta hand om hela medieproduktionen.

Teknikministeriet har jobbat med många stora och välkända varumärken, bland andra Ericsson, Hewlett Packard Enterprise och IBM. Fler referenser hittar du här.

Teknikministeriets Magnus Aschan har lång erfarenhet som publicist och chefredaktör. Bland annat för TechWorld och Computer Sweden. Få i Sverige är vassare på strategi, planering och innehållsproduktion för målgrupper inom it och teknik.

Programledare och moderator

En oberoende professionell moderator, programledare eller talare som verkligen kan sitt ämne, inspirerar och interagerar med publiken kan lyfta ett helt event eller program.

Vi har alltid fokus på att besökarna, eller tittarna, ska få ut så mycket värde som möjligt av ditt event eller din inspelning. Som journalister är vi vana att intervjua och ställa rätt frågor vid rätt tillfälle och inte minst mycket insatta inom IT och teknik.

Vi modererar och talar gärna på ditt event, eller är din programledare.